MY WORK IS MY FUTURE – Erasmus+

Proiect cofinanţat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+. Toate informaţiile reprezintă responsabilitatea exclusivă a echipei de proiect iar Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.

12189074_1521935278123097_3082745208013717426_n

Întâlnire finală de proiect My work is my future Erasmus+

9-11 mai, Lugoj, România

 [wpdevart_countdown text_for_day=”Zile” text_for_hour=”Ore” text_for_minut=”Minute” text_for_second=”Secunde” countdown_end_type=”time” end_date=”14-03-2017 23:59″ start_time=”1489484594″ end_time=”55,20,16″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ]Am început![/wpdevart_countdown]

ERASMUS+

AC2: PROIECT DE PARTENERIAT STRATEGIC ÎN DOMENIUL ȘCOLAR, PROIECT DOAR ÎNTRE ȘCOLI

ID PROIECT: 2015-1-SK01-KA219-008905

TITLUL PROIECTULUI: My work is my future

PERIOADA: 01.09.2015 – 01.09.2017

ȚĂRI PARTENERE: SLOVACIA (COORDONATOR), ROMÂNIA, MAREA BRITANIE, CROAȚIA, POLONIA, TURCIA

DESCRIERE PE SCURT:

Proiectul „Munca mea este viitorul meu„, își propune să îmbunătățească formarea pre-profesională și profesională a elevilor cu dizabilități în scopul de a facilita tranziția acestora de la educație la lumea muncii.

Șansele elevilor cu nevoi educaționale speciale  de a avea succes pe piața forței de muncă sunt foarte limitate. Prin acest parteneriat European, sunt prezentate exemple de bune practici, metode, abordări și programe de studiu, cu accent special pe competențele pre-profesionale și profesionale, în scopul de a oferi o educație de calitate, prin dezvoltarea competențelor elevilor cu nevoi educaționale speciale și facilitarea tranziției acestora la locul de muncă. Școlile participante oferă educație pentru aproape 900 de copii cu dizabilități, iar prin colaborarea și cooperarea celor peste 300 de profesioniști, care vor beneficia în mod direct de rezultatele proiectului, vor fi create premisele pentru diseminarea rezultatelor proiectului în rândul altor profesioniști, studenți și familiilor acestora, în primul rând prin intermediul site-ul proiectului.

Constituind un punct de plecare al proiectului, portalul eTwinning reprezintăo altă resursă importantă în vederea cooperării în cadrul parteneriatului, dar și pentru diseminarea proiectului.  Prin transpunerea proiectului My work is my future pe TwinSpace, se poate urmări desfășurarea proiectului: activități de proiect, întâlniri, training-uri și rezultate. Ne dorim ca prin acest proiect, să lărgim astfel  gradul de utilizare a portalului eTwinning de către colegii profesori și chiar de către elevii noştri.

ŞCOLILE PARTENERE :

ERASMUS POSTER

Poţi accesa :

site-ul comun al proiectului:   aici

pagina TwinSpace a proiectului: aici

şi pagina Facebook a proiectului : aici