EXTRAȘCOLARE 2018-2019

 

ȘTIU CĂ POT!    2017

[metaslider id=2453]

 

PAUZA CU ZĂPADĂ

Prof. Palanescu Viorel

                                                             ”Bucurându-mă de bucuria copiilor! ”

 

Proiect parteneriat educațional

“Draga mea copilărie”

 

Parteneriat cu Gradinita PP nr.2 Lugoj

Implicați :Prof:Viorica Paraschivu,Velici Cristina,Vidoni Adelina,Novacescu Corina,Lupulescu Lucica

Loc desfășurare: Grădinița PP nr.2, Lugoj

 

 

VIZITĂ JUDECĂTORIA LUGOJ  – PORȚI DESCHISE

(activități de educație juridică)

CLASA a- V -a A

07.03.2018
Coordonatori:

DIRECTOR: prof.: PARASCHIVU VERONICA

DIRECTOR ADJ. :prof: FRUNZEA VERONICA
prof.: STOICA DIANA
prof.: SZABO MARIA

 

 

Festivalului de Teatru ”DAR DE  CRĂCIUN”, 

C.Ș.E.I. ”Orizont” Oradea.

            În data de 19 decembrie 2017 elevii clasei pregătitoare de la C.Ș.E,I, ”Al. Roșca Lugoj au participat la a XII a ediție a Festivalului de Teatru ”DAR DE  CRĂCIUN” desfășurat pe scena teatrului din Oradea, organizat de C.Ș.E.I. ”Orizont” Oradea.
            Micii actori de la Lugoj, coordonați de doamna profesoară Lelica Oneșan au prezentat pe scena teatrului orădean piesa ”DARUL DE CRĂCIUN”. Ei au reprezentat cu cinste școala întorcându-se cu Premiul I. Festivalul a fost un bun prilej pentru copii de a lega relații de prietenie noi, de a socializa, dar nu în ultimul rând, de a fi valorizați pe scenă, de a le crește stima de sine.

 

 

 SĂPTĂMÂNA DĂRNICIEI

 

                             Proiectul  ,, SĂPTĂMÎNA DĂRNICIEI” ” s-a desfășurat la Școala ”SF. ANTIM IVIREANU” Timișoara. În proiect au fost împlicați copiii din clasa pregătitoare de la C.Ș.E.I. ”Al. Roșca” Lugoj coordonați de doamna profesoară Lelica Oneșan și copiii din două clase pregătitoare de la școala parteneră din Timișoara.
                           Proiectul s-a desfășurat în ultima săptămână din luna noiembrie 2017. Copiii de la cele două școli au desfășurat împreună două activități de AVLM  (activități vizuale și lucru manual) ce au constat în confecționarea unor  planșe cu românaș și româncuță, în realizarea hărții României din piese de puzzle și dansul ”Hora Unirii”.
                          La final copiii de la Timișoara au dăruit celor de la C.Ș.E.I. ”Al. Roșca pachete ce au conținut piese de îmbrăcăminte, dulciuri și fructe.
                         Scopul proiectului a fost de a integra copii într-un alt grup de elevi, de a le dezvolta capacitatea de a muncii în cooperare, de a socializa și nu în ultimul rând de a dărui celor cu care destinul nu a fost prea darnic.

 

 

DĂRUIEȘTE FERICIRE DE CRĂCIUN

 

                     Proiectul  ”DĂRUIEȘTE FERICIRE DE CRĂCIUN” s-a desfășurat în data de 20 decembrie 2017 la Școala Gimnazială nr.2 Lugoj cu elevii clasei pregătitoare de la C.Ș.E.I. ”Al. Roșca” Lugoj, coordonați de doamna profesoară Lelica Oneșan și elevii clasei aIVa de la școala parteneră coordonați de doamna profesoară Tilore Kortner.
                  Activitatea s-a desfășurat sub forma unui colaj de poezii și colinde de Crăciun prezentatede copiii celor două clase împreună. La final copiii de la școala parteneră au dăruit un strop de fericire celor mici constând în pachete cu articole de îmbrăcat.

                Scopul proiectului a fost de a socializa, de a dezvolta relații de prietenie cu elevi de la altă școală și nu în ultimul rând de a dărui de Crăciun cadouri celor cu posibilități materiale reduse. 

 

FESTIVAL DE TEATRU EDIȚIA VIII

GALERIE FOTO